Vad finns i min lilla låda?

Jag tänkte helt oblygt berätta vad jag har i min nattygsbordslåda. D.v.s. vad jag har för leksaker och andra grejer att piffa upp sexlivet med. För även om man, som jag för tillfället, inte har ett sexliv med någon annan så har man ju alltid ett sexliv med sig själv. Enligt min uppfattning dessutom det viktigaste av de två. Jag har många åsikter och idéer om det där med att få sina sexliv att samexistera men jag ska inte gå in på det nu. Nu ska det handla om leksaker!

Som alla vet så finns det ju hur mycket olika roliga saker som helst där ute att ta med in i sovrummet. Här nedan tänkte jag visa några av mina egna. Klicka på bilderna för mer info om respektive pryl.

LELO Nea Black Netto

LELO Lily Black

 

Det här är en favorit! Liten och snygg och ganska kraftfull för sin ringa storlek. Uppladdningsbar, vilket är både ett plus och ett minus. Bra rent miljömässigt och ekonomiskt men lite jobbigt om den är urladdad när man vill leka med den. Lite väl dyr men ack så trevlig!

 

 

 

 

Vibrerande ägg

Vibrerande ägg

 

Vibrerande ägg med fjärrkontroll. Det är bra vibrationer i ägget men det är lite irriterande att även hela handen vibrerar när man håller i det. Dessutom låter det ibland lite mycket, vilket jag inte gillar. Det är egentligen ingen större poäng med att ha remote control eftersom man ändå måste hålla själva ägget på plats. Annars hoppar det iväg.
 

 

 

Little Meany

Little Meany

 

Denna vibrator är väldigt bra. Både som massagestav (det är tydigen bara de stavar som inte vibrerar som får kallas dildo) och som klitorisvibrator. Där skillnaden förstås är innanför resp. utanför. Funkar lika bra att ha med i sängen med killen (i mitt fall) som att leka med själv.
 

 

 

 

Amor Black

Amor Black

 

Den här dildon från Fun Factory är helt i silikon. Jag gillar enkelheten med den och att den är ganska stilren men just den här är faktiskt lite väl stor för mig. Men gillar man stora dildos så kan jag rekommendera denna.

 

 

 

 

 

Handklovar Leopard

Handklovar Leopard

 

Jag gillar att använda handklovar då och då, eller att killen håller fast mina armar när vi har sex. Tyvärr är sådana här lek-handklovar ganska värdelösa då det är så lätt att komma ur dem att utmaningen istället blir att få dem att sitta kvar. Det finns bättre varianter att köpa, t ex handklovar i läder.
 

 

Geishakulor

Geishakulor

 

Geishakulor, eller knipkulor, kan användas både när man har sex och för att träna bäckenbottenmuskulaturen. Att träna bäckenbotten är viktigt för att undvika framtida inkontinens men det gör också att man kan göra riktigt coola grejer när man har sex. Ju starkare muskler man får desto större kontroll har man över musklerna. Dessutom får man intensivare orgasmer och det tackar vi ju inte nej till!

 

Vibrating Lady Finger

Vibrating Lady Finger

 

Det här är en praktiskt liten vibrator som man t o m kan ha med sig i handväskan (så länge man håller väskan stängd, vill säga). Tror detta var den allra första vibrator jag köpte. Perfekt när storleken inte har någon betydelse. Ca 14 cm lång.

 

 

Eclipse Ultra 7 Rabbitronic

Eclipse Ultra 7 Rabbitronic

 

En lite nyare variant av min Mr Rabbit. Valde denna då klitorissimulatorn för omväxlings skull inte föreställer ett djur (tror jag i alla fall). Jag har ytterst svårt för det här med att använda ett litet djur till att få orgsm. Alla har väl sina böjelser när det kommer till sex men personligen lämnar jag djuren utanför sovrummet. I övrigt är det här faktiskt ingen favorit. Pärlorna låter en hel del och generellt tycker jag att den här typen av stav är ganska överskattad.

 

 

 

Pjur Woman Dropstop

Pjur Woman Dropstop

 

Glidmedel är fantastiskt! Speciellt det här. Det är verkligen vansinnigt bra. Och dessutom bra för hyn. Det är väldigt drygt och tuben är utformad så att den inte ska läcka om man t ex inte sätter på korken ordentligt. Det bästa glidmedlet jag någonsin provat faktiskt. Rekommenderas starkt!

 

 

Pjur Med Clean Spray

Pjur Med Clean Spray

 

Rengöring för dina sexleksaker. Tänk på att olika material tål olika sorters rengöring. Allting bör alltså inte tvättas med tvål och vatten. Då är denna antibakteriella spray väldigt praktisk.

 

 

 

 

 

Kondomer Profil

Profil Kondomer

 

Här behövs väl varken länk eller någon närmare presentation? Kondomer – ett måste helt enkelt.

Annonser

~ av frallans på 20 mars 2009.

3 svar to “Vad finns i min lilla låda?”

  1. slutklämmen är klockren *s*

  2. Har du inga bilder på dig själv !

    Nyfiken 🙂

    • Jag vill gärna vara anonym här, så några bilder på mig blir det nog inte… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: