Noveller och förförspel

Jag gillar att läsa noveller om sex. Sexnoveller, helt enkelt. Tycker det är ett bra alternativ till porr i övrigt. Ibland för att man kanske är i en situation där man inte kan titta på porr och ibland för att sexnoveller ofta är bra mycket bättre skrivna än en porrfilm. Ibland vill jag ha hela upplägget också. Inte bara pang på, liksom. För säga vad man vill om porrfilmer, men särskilt bra på att bygga upp stämningen först är de inte.

Det kan jag gilla med en bra novell, det att man får hela paketet av upplevelsen sex. Bra beskrivet förspel innan förspelet, förförspel (och förstås själva förspelet) kan vara ordentligt upphetsande! Med förförspel menar jag den delen av flirtande och närhet som leder fram till sex. Den oskyldiga biten som leder upp till det skyldiga, så att säga. Jag saknar faktiskt bra noveller att läsa så om någon har en länk till en sida som är bra, där novellerna både är bra skrivna och innehåller mycket sex, så lämna gärna en kommentar. Eller sitter du kanske och håller på en alldeles egen novell? Hör av dig då med.

Annonser

~ av frallans på 21 mars 2009.

3 svar to “Noveller och förförspel”

  1. Tipsar på en gång om ”sexnoveller för alla” som har texter för alla smaker, en blogg skriven av både en man och en kvinna. Tror du hittar dom på sexnovellerforalla.blogspot.com men om adressen är fel finns en länk hos mig 😉

  2. Perfekt! Tack så mycket för tipset!

  3. Hej! Du har ju redan tipsat om bloggen Orgasm, sexnoveller för tjejer. Där skriver Johanna som jag tycker är nätets bästa novellförfattare för tillfället. Läs hennes noveller och njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: