Aftonbladets sexskola

Jag är inte förjust i söndagar. Just nu jobbar jag inte och jag har faktiskt mer ångest på söndagar nu än jag hade förut. Märkligt. Men det är väl just för att jag förväntas söka jobb, fixa med obetalda räkningar etc på vardagar och inget av det är särskilt roligt. Men nog om det. Nu blir det sex istället.

Köpte Aftonbladets söndagstidning på vägen hem från släktmiddagen idag. På framsidan står det, med jättestora bokstäver, ”Maxa ditt sexliv! Superställningen som ger dig orgasmgaranti!”. Orgasmgaranti? Det var som fan. Med spänning bläddrar jag fram till rätt sida. Vad är det för fantastisk ställnig som jag missat? Jo, ”Alltid KK”. Alltid Klitoriskontakt. Jaha? Det är ju ingen hemlis direkt. Desutom är det ju inte ens en specifik ställning. Vad ”sexexperten” Ylva Franzén menar är alltså helt enkelt att stimulera klitoris under samlaget, eftersom de allra flesta kvinnor inte kan få orgasm endast genom penetrering. (Vad kliniskt det lät. Men ni fattar vad jag menar.) Jaha? Ja, det visste vi ju. Här förväntar man sig värsta nya trixet att ta till när man har sex och så får man bara en artikel full av självklarheter.

Trots mitt svala intresse fortsatte jag att läsa och en och annan sak var väl i och för sig bra att författaren tog upp. T ex det här med att killar ofta är väldigt duktiga på att använda händer och tunga under förspelet men när själva samlaget sätter igång så upphör allt sånt. Varför är det så? Well, en anledning är ju förstås att tjejen kanske faktiskt kommer under förspelet. Och då är det ofta ganska logiskt att sluta. Självklart pratar jag förresten om att använda händerna nu. Till och med jag fattar att det skulle vara en praktisk omöjlighet att använda tungan när man är i den situationen. Även om det vore en ganska cool sak att kunna… Nej, förresten. Jag skulle nog bli lite rädd om killen jag ligger med plötsligt skulle köra det trixet.

Men tillbaka till ämnet. Om tjejen inte kommer under förspelet och killen sedan lägger av med att försöka ge henne orgasm så fort han kommer in så blir det förmodligen ingen orgasm alls. Om hon inte tar tag i det själv förstås. Vilket jag tycker att alla tjejer borde göra. Eller säga till killen vad de vill. För även om jag tycker att det är fantastiskt att komma, med hans hjälp, under förspelet så litar jag aldrig på att någon annan ska se till att det händer. Vill man ha något så får man be om det eller ta hand om det själv. Folk är nämligen oftast inte tankeläsare. Även om det vore praktiskt när det gäller sex.

Annonser

~ av frallans på 22 mars 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: