Förvånad

Har uppdaterat inlägget om vad som finns i mitt nattygsbord nu.

Är hyfsat irriterad idag faktiskt. Lite trött på idiotisk situation jag satt mig själv i. Eller inte på situationen i sig kanske, den är det egntligen inget större fel på, utan jag är nog mest irriterad på mina inblandade medmänniskor.

Jag har också tänkt mycket på det här med förhållanden på sistone. För mig är det ganska solklart varför man är tillsammans med någon – för att man är kär helt enkelt. Svårare än så är det inte. Men jag har flera bekanta som uppenbarilgen inte har samma syn på det som jag har. För dem är det långt ifrån solklart och tydligen tycker de att det faktiskt går utmärkt att vara tillsammans med nägon de inte ens är särskilt kär i. Hur klarar man av det? Är jag inte kär kan jag heller inte låtsas att jag är det. Och jag skulle förmodligen inte klara av att vara trogen någon längre tid. Å andra sidan kan jag heller inte vara otrogen om jag är kär. Det mest uppenbara tecknet på att man är kär är ju just att man inte vill vara med någon annan. Nej, jag trodde faktiskt att alla funkade som jag när det gällde förhållanden. Visst kan känslor förändras och man kan ju sluta vara kär men man går väl inte in i ett förhållande utan att vara det?

Men skit i det. Folk är väl olika antar jag. Nu ska jag faktiskt göra något som inte alls har med sex att göra (i de flesta fall). Jag ska söka jobb.

Annonser

~ av frallans på 23 mars 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: