Om oralsex och nyfikenhet

Satt och tänkte på sex som vanligt, och då framför allt på oralsex. Som skulle kunna vara det trevligaste som finns faktiskt. Åt båda hållen. Jag kom då att tänka på en tjej som gick i gymnasiet tillsammans med mig. Hon hade aldrig tagit emot oralsex. Aldrig någonsin blivit slickad. Inte för att hon inte fått tillfälle, utan helt enkelt för att hon aldrig skulle komma på tanken. Hon tyckte det var ”äckligt”. Jag minns inte om det gällde att suga av någon också (eller suga, man behöver ju inte just suga av) men jag tror nog att det var så. Stackars tjej, vad hon missar. Och stackars pojkvänner. Är det kanske till och med en deal breaker? Nej, det kan det ju inte vara. Folk måste ju få låta bli om de vill.

Men som sagt, vad hon missar. Det är ju det skönaste som finns! Att bli slickad alltså. När jag var lite yngre var jag rätt nervös när det kom till oralsex. Jag vill påstå att jag inte är det längre, i alla fall inte när det är jag som ger. Det ser jag snarare som något extremt sexigt (alltså även för mig) som bör förfinas till perfektion. Jag gillar det helt enkelt! Men det kan nog vara så att jag fortfarande är lite nervig när det är tvärtom, när någon ger mig oralsex. Det är ju liksom det mest intima man kan tänka sig egentligen. Att låta en annan människa vara så extremt nära. Men jag skulle inte låta mina nerver komma ivägen för den upplevelsen. Någon måtta får det ju faktiskt vara!

Jag har ofta undrat hur det skulle vara att slicka en annan tjej. Om det är något jag skulle vilja prova, som alltså inte tillhör normen för min egen sexuella läggning, så är det det. Det händer rätt ofta att jag fantiserar om det när jag har sex med mig själv. Och andra, ibland. Men det var rätt länge sen nu. Jag kan inte se mig själv gå ut och ragga upp en annan tjej och ta med hem men jag har inga problem att se mig själv ha sex med henne. Lösningen på det lilla dilemmat skulle väl vara att ha en trekant då, med en till tjej, som förslagsvis är bisexuell. Då behöver jag ju inte vara drivande på något sätt om jag inte vill och det skulle kännas mer naturligt än att vara ensam med en annan tjej.

Är det någon där ute som är som jag, straight men nyfiken, och som har varit med om detta eller något liknande? Berätta gärna!

 

tjejer

Annonser

~ av frallans på 24 mars 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: