Projekt ligga

Jag har en tråkig vecka framför mig. Det har jag väl i och för sig alltid, men den här veckan kommer bli extra tråkig. Skitväder är det också.

Nej, jag måste ta och skaffa mig ett projekt. Någon att flirta med, skicka sms till, ha sex med. Jag är inte ute efter ett förhållande, vill ha ett jobb och ta tag i mitt liv först. Men jag behöver någon att leka med. Men för att få det att hända måste jag gå ut mer, vilket min ekonomi definitivt inte tillåter. Är redan skyldig folk pengar från sist jag var ute.

Jag saknar verkligen någon att ha sex med. Det är egentligen lite märkligt då jag vanligtvis kan klara mig alldeles utmärkt även längre perioder med mitt eget personliga sexliv. Men inte längre. Och inte bara sex förresten. Jag saknar allt det där jag skrev om tidigare. Eller det är ju i och för sig sex det med. När man ligger sked i soffan och kanske inte tänkte att man skulle ha sex men inser att det nog kommer bli så ändå. Love it. Och det blir så mycket sexigare när man inte är tillsammans. Jag skulle inte ha någonting alls emot min fantasi i en soffa just nu…

Annonser

~ av frallans på 24 mars 2009.

3 svar to “Projekt ligga”

  1. hehe, kom till gbg så kan vi ta hand om de där dilemmat 😉

  2. Ha ha, en soulmate? Jag känner alldeles precis samma sak faktiskt… och jag bor i Sthlm! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: