Sex sex sex

Har varit och träffat min mysiga mamma idag och pratat pengar. Hon har hjälpt mig så sjukt mycket det senaste året och jag hade aldrig någonsin klarat det här utan henne. Nu väntar jag på att hon ska bestämma sig för om hon vill låna ut ännu lite mer pengar till mig. Håller alla tummar.

Jag saknar sex. Och närhet. Känns nästan som om jag saknar det mer för varje dag som går. Att få krama på någon, känna på någon. Det känns i hela kroppen att det är något som saknas. Någon att vara nära, någon att vara naken med. Någon som är varm och naken och nära. Och som håller i mina handleder.

Det är nästan lite mysko hur mycket jag gillar när någon håller i mina handleder. Vare sig det är när vi har sex eller bara ligger i soffan och glor på TV. Men det är klart att jag gillar det lite mer när jag har sex. Då är det en annan sak. Att ligga på rygg eller mage och inte kunna röra armarna för att han håller ner dem ovanför mitt huvud. Vilket jag säkert redan har skrivit om här, men är man besatt så är man. Och ju mer jag skriver om det desto mer vill jag ha det. Nu. Så kom hit nu. Var varm, naken och nära och håll fast mina armar…

 

…and fuck me like it’s no tomorrow.

 dominiquelefort031

Annonser

~ av frallans på 25 mars 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: