Trekant

Klurar lite på det där jag skrev tidigare, om att eventuellt ha en trekant för att få testa att ha sex med en annan tjej. Jag tänkte först att hur ska det gå till att få till en sån situation, särskilt när man är singel som jag? Jag har liksom utgått ifrån att jag ska vara i ett förhållande med killen och att vi ska vara med en till tjej. Men varför då? Det är ju mycket bättre att i så fall vara den extra tjejen! I alla fall om man ser till eventuella obehagliga konsekvenser som kan dyka upp efteråt, t ex svartsjuka.

Fast å andra sidan kanske det förväntas mer av mig som den extra tjejen om de andra två är ett par. Då är ju jag den som kanske ska vara det nya spännande tillskottet till deras sexliv, om ni fattar vad jag menar. Och jag vill ju, som jag skrev tidigare, kunna vara så på eller av som jag känner för. Mer eller mindre drivande och mer eller mindre inblandad. Det bästa för alla i det läget är nog att helt enkelt vara tre singlar. Som vet vad de andra har för förväntningar innan man ger sig in i leken. Fan vad komplicerat det ska vara då!

Nu har jag ju kommit in på det här med trekant just för att testa att ha sex med en annan tjej. Men trekant är något jag skulle vilja testa ändå. Två erfarenheter i en smäll, så att säga. Om det är två tjejer och en kille. Och jag tror att det är så jag vill ha det, oavsett. Har ingen större längtan efter att testa två killar samtidigt. Skulle få prestationsångest! Alltså inte så att jag skulle vilja prestera så bra som möjligt, utan snarare så mycket som möjligt. Skulle nog vara orolig att liksom inte räcka till för båda. Låter luddigt, jag vet. Får fundera mer på det där i duschen nu tror jag.

 

trekant

 

Annonser

~ av frallans på 26 mars 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: