Bussaktiviteter

Läste ett inlägg om att sexa på en buss hos Erotic Fusion. Var faktiskt med om det en gång för länge, länge sen. Vi satt längst bak i en buss full med folk och retade varandra på alla vis vi kunde komma på tills vi var så vansinnigt kåta att vi var tvugna att hoppa av bussen och ha fantastiskt sex på en övergiven skolgård. Rekommenderas verkligen.

Behöver ju inte vara just en buss. Vilka allmänna platser som helst, gärna med en massa folk, går bra. Av någon anledning tycker jag att det är oerhört sexigt att börja förspela bland folk som inte har en aning om vad man egentligen håller på med. Som på fullsatta bussar, i allmänna simbassänger och liknande platser. Så ut och sexa! Livar garanterat upp förhållandet, om inte annat.

Annonser

~ av frallans på 27 mars 2009.

4 svar to “Bussaktiviteter”

  1. Underbar blogg, länkar till dig 🙂

  2. gulligt att du länkar till mig 😀 MEn varför skulle du inte få skriva ”kåt” på min blogg? 🙂 Det är ju en sexblogg så 😉 Och angående att jag inte ”tål” sperman är att direkt jag känner lukten eller smaken så får jag kräkreflexer:( Sorgligt men sånt är livet.

    • Jo, det gick inte att skriva ordet ”kåt” i dina kommentarer. På riktigt. Det stod något om att ”använd städat språk bla bla” eller något sådant. Testa så får du se.

      Ang. sperman så undrade jag för att det är skönt att höra att det finns fler som inte är överförtjusta i det… 😉 Jag kan om jag vill, men det är inget jag föredrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: