Fredag

Ja, idag är det fredag. Jag märker ingen större skillnad på dagarna nu när jag inte jobbar. Har inte den där fredagskänslan som man hade förut. Men lite skillnad är det fortfarande eftersom alla andra faktiskt är lediga under helgerna. Så jag hoppas att det händer något kul i helgen. Kanske kan man hitta ett litet projekt någonstans? Det vore härligt!

Väntar fortfarande på svar från mamma om pengar. Hatar verkligen att vara 30 år och behöva lita till mamma för att överleva. Men har man ställt till det för sig så har man. Och hon kommer ju få tillbaka sina pengar. Det mesta i alla fall. Bara att bita ihop och ta emot all hjälp man kan få. Och det gör jag faktiskt gärna av mamma. Särskilt när alternativet är pappa. Pappa är både snäll och generös egentligen men när det gäller just detta är han inte rätt person. Hoppas, hoppas, hoppas mamma  hör av sig med ett positivt besked. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Detta är mitt enda hopp. Så håll alla tummar.

Jag vet, det blev lite mycket icke-sex nu. Men när man har det här jävla problemet i huvudet hela tiden finns det liksom inte mycket plats för sex. Gillar inte det här alls. Har aldrig haft problem med min mage förut men nu knaprar jag anti-acids som om det vore godis. Nej, jag får återkomma lite senare helt enkelt. Pengaproblem är inte sexigt.

Annonser

~ av frallans på 27 mars 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: