Porr är bra!

Jag är en porrförespråkare. Porr är bra. Nu pratar jag om porr där alla inblandade är frivilliga och alltså inte alls om trafficking och annat hemskt som många (ofta feminister) gärna blandar in i porren. Jag säger inte att det inte händer, jag säger bara att generellt innehåller inte porrfilmer nerdrogade, kidnappade 11-åringar från landsbygden i Bangladesh. Generellt är de porrskådisar från Beverly Hills med 40-miljonersvillor och silikonbröst. Det är den porren jag pratar om och den porren jag förespråkar. Filmer med trafficking-offer och nerdrogade tjejer som knappt är vid medvetande medan de blir knullade i alla möjliga hål samtidigt kallar jag inte förr porr. Det kallar jag för övergrepp.

Så tillbaka till porren. Porr är jättebra! Visst, folk kan bli beroende och familjer förstörda, precis som av spel eller alkohol, men den risken finns med det mesta. Jag gillar att titta på porrfilm och jag tycker att fler tjejer borde göra det och vara öppna med det. Självklart är det synd om folk får för sig att sexet i porrfilmer speglar verkligheten, för det stämmer ju inte riktigt. Många unga tjejer har säkert en del orealistiska förväntningar på sig från sina jämnåriga killar att prestera som värsta porrstjärnan i sängen, bara för att killen i fråga inte vet något annat. Men det kommer visa sig för honom också tillslut att sex kanske är lite annorlunda, men absolut inte sämre, i verkligheten.

Jag ser porr som något som inspirerar, ger njutning och underlättar sex. Särskilt då sex med sig själv. Porr kickar igång fantasin (jag tror inte på att det skulle hämma fantasin, som vissa sexologer påstår) och finns verkligen för alla möjliga smaker. Personligen tänder jag mest på scener med en tjej och en eller flera killar, helst flera ska väl erkännas. Ibland också scener med bara tjejer men då ska de vara jäkligt bra. Jag gillar, om ni inte räknat ut det redan, när tjejen bli dominerad. Det kan vara otroligt sexigt.

Men vad jag tänder på i porrväg behöver absolut inte vara samma sak som jag tänder på i verkligheten, så att säga. Även om jag gillar att se en tjej bli påsatt av flera killar betyder ju inte det att jag skulle vilja vara med om samma sak. För mig kan det vara stor skillnad på vad jag gillar att göra och vad jag gillar att se andra göra. Är det så för andra också? Nyfiken. Kommentera gärna!

Delta White i aktion

Delta White i aktion

Annonser

~ av frallans på 31 mars 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: