One night stands

Jag är inte mycket för one night stands. Jag önskar att jag vore men det är jag inte. Jag har svårt att ha sex med folk jag inte känner. Har bara haft det en gång, i New York, med en kille jag träffade kvällen innan jag skulle åka hem. Minns inte ens vad han hette. Detta gör att det har tagit lång tid innan jag haft sex med nya pojkvänner. 3-4 månader är inget konstigt. Det tog några månader innan jag hade sex med min senaste pojkvän men det berodde mest på helt andra saker. Så jag tror att jag börjat komma över det där lite nu. Vet inte om det beror på större sexlust än tidigare men förmodligen.

Att jag bara velat ha sex med folk jag känner har förstås gjort att jag haft sex med en del killkompisar genom åren också. Många tycker att det är en dålig idé, främst för att det kan förstöra vänskapen att ligga med varandra plötsligt. Jag har antingen haft tur eller så har vi hanterat det bra helt enkelt, för det har bara hänt en enda gång, hittills i alla fall, att vi slutat höras efteråt. Tyvärr blev det så den gången, vilket inte berodde på mig och om jag kunde skulle jag ta tillbaka att vi någonsin hade sex. Helst skulle jag ju sett att vi kunnat fortsätta höras som vanligt men eftersom det alternativet inte verkade finnas så måste jag väl ångra själva sexet. Trots att det var väldigt bra.  

Jag har aldrig riktigt förstått varför sex mellan två kompisar måste vara så farligt. Jag menar, det är ju bara sex. Okej om det var känslor inblandade. Då kan jag förstå att det kan uppstå problem. Men kan bara sex verkligen äventyra ett kompisförhållande? Och varför i så fall?

Annonser

~ av frallans på 01 april 2009.

2 svar to “One night stands”

 1. Jag är inte för one night stands.. Jag vet inte riktigt varför men jag tror det är något med att jag tycker sex är.. mer värt än engångsligg…

  Sex mellan vänner kan fungera, förutsatt att båda är medvetna om att det inte är mer än så och håller sig till det.. Problemen uppstår nog då en skulle få större känslor och inte den andra. Det uppstår nog rätt mycket osäkerhet i vänförhållandet då.

  Vad kommer du på för anledning för att vänskapen ska brytas?

  • Det är ju just det att jag inte kommer på någon anledning. Förutom om det är känslor inblandade då förstås. Det skulle väl vara då om den ena felaktigt tror att den andra har känslor och av den anledningen slutar höra av sig. Om du fattar vad jag menar.

   Jag tycker att man från början får utgå ifrån att inga känslor är inblandade om man inte diskuterat saken. Kan låta hårt men jag tror att det är fler människor som inte nödvändigtvis kopplar ihop sex med känslor än folk som gör det. Så för att undvika att bli sårad är det bäst att utgå ifrån det.

   Men nu pratar vi ju om sex mellan vänner, som alltså känner varandra. Och då tror inte jag att en sån situation uppstår så lätt. Så kortfattat, är det inga känslor inblandade borde det inte kunna hota vänskapen. Men ändå verkar det hända. Därför är jag lite inne på teorin om missuppfattningar, som jag skrev. Att exempelvis killen kanske tror att tjejen känner något för honom nu när de haft sex och slutar höra av sig för att han är rädd för att såra henne. Kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: