Jobb, leksaker och annat

Det blev ingen öl igår. Ingen orkade, inte ens min alkoholiserade kusin. Men det var nog bara bra. Då har man ju sparat lite pengar som man kan göra av med idag istället. Inser nu att jag glömde hämta tvätten igår. Praktiskt. Då ligger förhoppningsvis mina rena kläder snyggt ihopvikta och nerpackade i tvättpåsen eftersom den som hade tvättiden efter mig förmodligen behövde använda torkrummet. Inte så schysst av mig men jag glömde faktiskt. Gillar inte riktigt tanken på att någon hanterat mina stringtrosor, dock. Vem vet var de händerna har varit, liksom. Fast det är nog värre för den personen än för mig. Jag skulle i alla fall inte gilla att behöva plocka ner någon annans underkläder.

Måste göra en massa saker idag. Ringa rekryterare, köpa ny fjärrkontroll och annat skojigt. Känner inte för det men det måste göras. Särskilt rekryterar-biten. Och det vill jag väl i och för sig göra eftersom jag vill få till intervjuer. Har bara inte så stort hopp om att tjänsterna är något för mig. Och då menar jag att tjänsterna kräver kompetens som jag inte har, inte att jag sitter och tackar nej till jobberbjudanden. Förstås. Rekryterarna verkar få provision på hur många intervjuer de får till eftersom de skickar ut mig på tjänster som sedan visar sig vara helt fel område. Problemet är väl kanske också att många av dem inte vet någonting alls om området jag jobbar i, vilket gör att jag hamnar fel ibland. Numera ber jag om att få en kopia på kravspecen varje gång, för att slippa lägga en massa tid på hopplösa projekt.

Har inte ens orkat ta mig ut för att hämta min order från Intimera. Hade jag haft råd att köpa en massa roliga grejer, förutom de nya geishakulorna, hade jag kanske varit mer motiverad. Nu blev det bara dem, och lite annat nödvändigt som rengöring och glidmedel. Jag har ju i alla fall en positiv attityd. Eftersom jag köper glidmedel utan att ha ett sexliv…

Annonser

~ av frallans på 02 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: