Knipövningar – ett inlägg för tjejer

Jag vet att jag tjatar om knipövningar men det är fan viktigt! Och bryr man sig inte om inkontinens så är det, om inte annat, en schysst grej att göra för pojkvännen. Läste precis en kommentar från en kille som berättade att hans tjej kunde knipa om hans finger så att det gjorde ont. Självklart ska man ju inte göra illa varandra men hur coolt vore det inte att kunna göra så? Knipövningar och knipkulor är ju inte direkt någon nyhet. De mindre kulorna, utan snöre emellan, kallas geishakulor* av en anledning.  Det sägs att geishorna använde små, tunga kulor för att kunna onanera i smyg. Minns särskilt en mening jag läste någonstans: ”Somliga geishor hade så starka slidmuskler att de kunde bryta en mans penis.”

När man läser om knipövningar och knipkulor (alltså de större kulorna som sitter ihop med ett snöre och har en mindre kula inuti) så kommer man lätt in på orgasmer har jag märkt. Mycket för att folk blandar ihop de olika kulorna och köper geishakulor som de försöker göra knipövningar med. Det går att göra men det görs på ett helt annat sätt än med vanliga knipkulor. Geishakulor är främst till för att ge sexuell njutning och ska ligga långt inne hela tiden medan man exempelvis har sex med en kille. Då åker de runt och stimulerar både tjejen och killen. Om man ska använda dem som knipkulor får man inte ha dem längre in än ett par cm. Då är det inte lätt att få dem att stanna kvar. Så nybörjare bör använda de vanliga knipkulorna istället.

Varför man lätt kommer in på orgasmer när man läser om knipkulor är för att de mindre kulorna inuti de större vanliga knipkulorna skapar vibrationer när man rör sig, som många verkar tycka är väldigt trevliga. Somliga säger att den stimulansen räcker för att de ska få en orgasm, då alltså en vaginal orgasm. Det är något jag så vansinnigt gärna skulle vilja vara med om. Vissa hävdar att det går att träna upp, jag fattar inte hur det skulle gå till bara, medan andra säger att det är medfött. Jag vet inte vad jag ska tro men jag har inga större förhoppningar om att få uppleva en sån tyvärr. Men nu när jag har fått mina nya knipkulor, såna med en liten kula inuti, kanske jag kan träna upp det på något vis? Någon som lärt sig att få vaginala orgasmer och kan berätta hur man gör?

* Jag vet att jag ibland kallar även de större kulorna för geishakulor men det är bara för att knipkulor är ett så satans fult ord.

 

Ett par länkar till sajter med knipövningar:

Knipkulor.eu

Egenvårdsguiden

 

Annonser

~ av frallans på 02 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: