Bakislördag

Gick faktiskt ut en sväng igår. Träffade kusinen som redan var hyfsat tankad och tyckte det var en bra idé att dricka ikapp honom. När de stängde där vi var åkte vi och träffade en kompis till mig på ett ställe med vansinnigt lång kö. Så då turades vi om att gå till ett ställe mitt emot och ta en drink medan den andra höll platsen i kön. Även det ett riktigt genidrag, faktiskt. Jag vet inte hur jag klarade av all sprit igår. Det borde varit en fysisk omöjlighet att tåla så mycket men det gick faktiskt väldigt bra. Tyckte jag då i alla fall. Kusinen försvann strax efter vi kommit in, det visade sig idag att han blivit utslängd och fick gå hem. Jag tog en taxi hem när de stängde och min kompis gick vidare. Men någon timme efter att jag kommit hem ringde han och frågade om han fick sova här. En av de han varit ute med, som tydligen skulle sova hos honom, hade försvunnit med hans nycklar.

Vaknade vid halv fyra idag. Kompisen hade gått hem, antar jag. Han var i alla fall inte kvar. Vi sov i samma säng men ingenting hände. Minns inte riktigt varför, med tanke på att jag verkligen inte är att lita på när det gäller sex. Förmodligen var vi helt enkelt för packade, eller så fick jag någon plötslig attack av förstånd. Idag känns det i alla fall rätt skönt att ha låtit bli. Dessutom är det bra att han inte är kvar, när jag är bakis är jag i det närmaste desperat.

Vill inte veta hur mycket pengar det gick igår. Men det borde vara en hel del. Taxi in och taxi hem är ju en femhundring bara det. Och jag drack mer än någonsin förut, dessutom i princip bara sprit. Drinkar och grejer. Och jag har för mig att jag betalade för alla andra också. Och jag är inte det minsta snygg och fräsch idag. Och det är sjukt varmt här. Jävla sol. Inte riktigt en fredagsfantasi med andra ord…

roka

Annonser

~ av frallans på 04 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: