Om sexbloggar

Det finns en hel del sexbloggar där ute. En del såna som min, som blandar lite allt möjligt med rätt oskyldiga sexfantasier och ett och annat minne. Sen finns de de som inte alls är lika oskyldiga, som nästan blir för mycket för mig. De är oftast skrivna av en ung tjej som verkar ha en fullständigt liberal syn på sex, vilket jag också har i och för sig. Men skillnaden är att de här tjejerna verkar göra allt, med alla, och berätta om det detaljerat. Det är säkert väldigt effektivt för att få läsare och jag dömer verkligen ingen. Men jag är inte lika frigjord märker jag. Jag gillar lagom.

Tjejerna som skriver såna bloggar, jag menar inte att dra alla över en kam men bloggarna liknar verkligen varandra, verkar helt ha suddat ut gränserna mellan fantasi och verklighet. Med det menar jag att de verkar leva ut alla sina fantasier. Saker jag skulle bli generad av att bara tänka har de inga problem med att göra, skriva och låta alla ta del av. När jag skriver om fantasier eller om saker jag varit med om är jag självklart också öppen och ärlig men jag skriver inte allt. Jag skriver t ex inte detaljerat om varje gång jag onanerar eller varje gång jag är kåt. Jag tror liksom inte att absolut allt jag gör är intressant för andra.

Men det kanske är vad folk vill läsa? Jag vet inte. Jag vet bara att när jag läser såna bloggar tröttnar jag väldigt fort. Efter ett tag är det inte lika spännande att läsa om hur kåta och våta de är varje morgon när de vaknar, varje kväll de går och lägger sig. Det blir liksom osannolikt till slut. Det ska ju föreställa en vanlig ung tjejs liv. Och ingen vanlig ung tjej är kåt, våt och villig precis hela tiden. Redan efter ett par inlägg är det som om man vet allt. Ingenting kvar till fantasin. Samtidigt kan jag vara avundsjuk på hur mycket de vågar. Jag känner mig nästan gammal när jag läser allt de gör. Och vilka ord de använder för att beskriva det. Önskar att jag inte var så hämmad när det kommer till att beskriva sex. Men som sagt, det får jag öva på.

Annonser

~ av frallans på 04 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: