Ibland…

Jag har en digitalbox som jag tittar rätt mycket på. Kanalerna alltså. Inte boxen i sig. För någon månad sen hade jag plötsligt inget ljud på de digitala kanalerna. Jag tryckte runt lite och stängde av och på boxen och sånt som man ska göra men ljudet var borta. Eftersom jag inte betalat räkningen på ett bra tag antog jag till slut att leverantören stängt av kanalerna med halvdant resultat, precis som min bredbandsleverantör som bara stänger av min telefon när jag inte betalat. Av den anledningen har jag inte ringt supporten om mitt ljudproblem förrän nu när räkningen äntligen är betald.

Det var en tjej som svarade och bad mig börja med att kolla att mute-knappen på boxens kontroll inte var intryckt. Jag suckade lite och tänkte att hon borde skämmas för att börja på den nivån men gjorde i alla fall som hon ville. Mute-knappen var förstås inte intryckt. Men volymen var nerdragen till noll. Och det har den varit i nästan två månader nu medan jag varit jävligt irriterad på allt jag missat på Discovery-kanalerna. Jag la bara på luren.

Annonser

~ av frallans på 06 april 2009.

2 svar to “Ibland…”

  1. Hahaha! Hoppas du lugnat ner dig nu. 🙂

  2. Ja, jag fattar inte alltså. Hur jävla puckad får man bli? Att jag suttit här i två månader utan att testa att HÖJA VOLYMEN liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: