Kompissex

Jag ska aldrig mer ha sex med en kompis. I alla fall inte så länge jag inte lyckas lista ut varför det förstör kompisrelationen. Jag ser inte annorlunda på en person jag haft sex med efteråt. Över huvud taget. Det gör inte min tjejkompis, eller tjejbekant är väl mer korrekt, heller. Men ändå har det nu blivit så att hon och en kompis till henne varken hörs eller umgås längre efter att de hade sex en gång för några månader sedan. Från att ha hörts nästan dagligen till inte alls, endast på grund av ett ligg. I vår ålder dessutom. Det är ju löjligt.

Tydligen hade han inte samma syn på saken. Hon berättade att han sagt till någon att han inte har några tjejkompisar. I så fall skulle det betyda att all kontakt från hans sida endast varit till för att få henne i säng. Eftersom han säger att han inte har någon sådan kontakt med några tjejer som bara är kompisar. Låter rörigt, men hoppas ni fattar vad jag menar. Hon är inte så jätteglad åt det där, vilket man förstås förstår. Det är ju som om all kontakt de har haft inte har betytt ett skit för honom. När hon å sin sida trodde att de var kompisar.

Jag sa till henne att det trots allt bara gått ett par månader, han kanske behöver lite tid på sig om han tyckte det kändes märkligt efter att de hade sex, och att hon dessutom inte ska tro på allt hon hör. Det kan ju vara en missuppfattning det där angående hans icke-existerande tjejkompisar. Men säg att det stämmer, att han faktiskt sagt så. Då skulle nog jag också känna mig hyfsat obetydlig. Som sagt, jag ser inte annorlunda på någon jag haft sex med efteråt. Och jag hoppas innerligt att inte den personen gör det heller. Men när man hör sånt här så blir man ju lite fundersam. Är det alltså inte värt det? Det återstår att se för min del. En bild att pigga upp mig lite med behövs nu.

hall1

Annonser

~ av frallans på 06 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: