Sexblogg för tjejer

Har hittat ännu en jättebra sexblogg! Orgasm heter den. Bloggen för ett roligare sexliv. Bloggen riktar sig främst till tjejer men det finns verkligen mycket för alla. Hittade t ex en sak som jag faktiskt inte stött på tidigare, konstigt nog, nämligen onanitips för tjejer. Alltid kul med lite nya trix och säkert intressant för en och annan kille också.

Fler saker för tjejer på den här bloggen är bl a orgasmträning och porrtips. Dessutom kan man läsa och rösta på bidragen till tävlingen Bästa Sexnovellen För Tjejer.

Helt klart värt ett besök!

Annonser

~ av frallans på 06 april 2009.

12 svar to “Sexblogg för tjejer”

 1. Tjena. Alltså jag tänder på killar och vill se nakna sexiga killar. Vilken blogg kan man då titta på? Det är ju bara nakna tjejer överallt i sexbloggar och i ditt tips för tjejer. Jag vill ju se killar.

 2. Bra fråga! Det är ont om snygga bilder på killar över huvud taget har jag märkt. Vet faktiskt inte var du ska vända dig. Varför det är så har jag ingen aning om. Personligen tycker jag, trots att jag är helt och hållet heterosexuell, att bilder på nakna tjejer oftast är bra mycket snyggare och sexigare än bilder på nakna killar. Kvinnokroppen är snyggare helt enkelt!

  Men jag tycker ändå att det borde finnas en del snygga bilder på killar också. Men när jag letar bilder finns det oftast bara två kategorier att välja på: tjejer och par. Men om du söker på gaykillar kanske du kan hitta några bilder? Om du orkar leta igenom alla parbilder då förstås…

 3. Det låter verkligen som det är värt ett besök!

 4. vad heter sidan då ?, så man kan gå in och kolla 🙂

 5. Älskar sex. och bloggaar.
  själv bloggar jag på wwww.kamasutraa.blogg.se
  men har inte lyckats så väl.

 6. Såg en svensk heterosexuell kille som har lagt upp nakenbilder på sig på sin blogg här: http://fredmc-pictures.blogspot.com/

 7. Kolla gärna in min blogg med.

 8. Bra, det är bra att den kvinnliga lusten kommer på tal mer. Jag tycker det är svårt att hitta bra porrfilmer som är mer för tjejer bla.

 9. Sexbloggar i en lättsinnig tappning kan man aldrig få nog av. Kom gärna in och läs hos mig också vettja! 🙂

 10. hej
  jag är en kille som har några frågor om sex kan nån hjälpa mig???

 11. Hejsan ! Välkommen till http://www.sex-chatta.se ! Helt Ny sida med en underbar chatt. Allt är gratis för tjejer & par !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: