Att komma över någon

Det absolut bästa sättet att komma över någon, enligt mina egna erfarenheter, är att ha sex med någon annan. Men det får inte ske för tidigt. Inte förrän man verkligen vill det. Jag menar självklart ska man ju vilja, annars ska man absolut inte ha sex. Men jag menar att man ska vänta tills man inte riskerar att bara må sämre av att göra det. Jag pratar väl egentligen om när man är i det där stadiet att man säger till folk som frågar att man kommit över människan men man är fortfarande inte helt säker på att det verkligen är så. När man fortfarande tänker alldeles för mycket på exet men inte gråter längre när man gör det. Då kan det vara dags för lite vuxengympa.

För killar är det förstås en annan sak, har jag lärt mig. Där behövs tydligen ingen väntetid alls. Men de använder ju å andra sidan sex till att lösa (läs: glömma) alla problem, inte bara för att komma över någon. Men för tjejer, i alla fall för mig och de tjejer jag känner, kan det vara en fruktansvärt dålig idé att ha sex med någon annan för tidigt. Kan få en att må onödigt dåligt efteråt.

Även om det bara handlar om sex och man inte har några som helst känslor för killen i fråga, så räcker det för att få något nytt att tänka på. Något annat än sitt ex. Är det någon ny kille, som man dessutom är intresserad av, så är det ju förstås ultimat. Då har man plötsligt ett helt nytt projekt! Men det räcker som sagt med bara sex för mig. Och jag kommer vara evigt tacksam mot mitt senaste ligg av den anledningen.

pic31

Annonser

~ av frallans på 07 april 2009.

Ett svar to “Att komma över någon”

  1. Nja, jag är nog mer inne på samma linje som dig. Trots att jag är man. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: