Ledsen

Hemma ikväll. Som vanligt. Det verkar inte spela någon roll vad jag gör. Idag hörde jag av mig till alla jag över huvud taget känner. Bara två svarade men slutade med det när jag frågade vad de gjorde ikväll. Är så trött på det här nu. Att vara den enda som hör av mig. Men jag måste försöka hålla mig sysselsatt på något sätt. Annars går jag under. Orkar inte vara så här ledsen jämt. Får börja om imorgon igen. Men då är väl alla bakis sen idag.

Ibland blir det så här. Att jag blir så jävla ledsen. Och det går liksom inte över förrän jag får komma ut och göra något. Tror det är för att jag inte direkt har någon att prata med längre. Jag får annonsera efter nya kompisar. Låtstas att jag just flyttat till Stockholm eller nåt.

Om jag vaknade imorgon och hade fått några svar på telefonen skulle jag bli otroligt glad. Men av erfarenhet vet jag att det inte kommer hända. Ibland stänger jag av ljudet, lägger mobilen upp och ner och kollar inte på den på några timmar. Då kan jag i alla fall hoppas att någon hör av sig under tiden. Jag vet att jag låter skitfånig. Men jag känner mig bara så förbannat ensam jämt. Om folk bara fattade hur lite det egentligen krävs för att göra någon glad.

Annonser

~ av frallans på 09 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: