Insikter

Jag tror att jag helt enkelt har haft otur. Jag har nog inte färre kompisar än de flesta men jag behöver dem mer än vanligt just nu. Problemet är att vi faktiskt är runt 30. Då är det inte så konstigt om det är svårt att hitta folk att hitta på saker med. Många har ju familj och barn nu och de som inte har det (ett fåtal) är på väg dit. Jag var ju t ex inte ute på krogen mer än några få gånger de sista åren med mitt ex. Man påstår att man börjar växa ifrån det där med krogliv men sanningen är att man inte har lika stort behov av att gå ut eftersom man redan har någon hemma.

För ett par år sedan gick det som ett virus bland mina vänner att skaffa barn. Så ett helt gäng försvann samtidigt in i förortsdimman. Alla var liksom synkade på något vis, med lika gamla ungar och samma intressen (läs: verandabyggen, barnvagnar och dagisplatser). Så det har varit många helger på landet med barnen och dagar på stranden med barnen och komma-över-och-umgås med barnen. Och har man då inga barn själv är det ingen som tänker på att höra av sig. Förståeligt.

Alla andra har liksom någon, några, att koncentrera sig på. Barn eller pojkvänner/flickvänner. Och i den här åldern är man rätt upptagen då. Så att bli singel vid 30, samtidigt som man blir av med jobbet och med i princip bara killkompisar måste ses som otur. Jag hade ju lika gärna kunnat vara en av alla de med två ungar, radhus och helger på landet med barnen. Men nu blev det inte så. Så jag behöver de få vänner jag fortfarande har som går ut och hittar på saker. Det gäller bara att få dem att förstå det.

Så ni som läser det här, som känner mig, snälla hör av er om ni gör något. Jag behöver verkligen komma ut.

Annonser

~ av frallans på 12 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: