Tillbaka 2 och KK-förhållanden

Fast nu var det ju inte alls det här jag skulle skriva om, och därför blir detta ett eget inlägg, utan det var ju att jag är klar med mitt nedåt-spiralande och tänker koncentrera mig på sex istället! För jag kom att tänka på att det bästa man kan göra, vare sig man är deppig eller sjuk eller något annat jobbigt, är att ha sex. Även om det är med sig själv. Alla vet ju hur fantastiskt bra man mår precis när man kommer och eftersom jag har väldigt lätt för att komma många gånger direkt efter varandra så mår jag jättebra nu! Men lite antiklimax var det att inte hitta laddaren till min LELO Lily. Den har försvunnit helt och jag vet faktiskt inte om man kan köpa en sån löst. Någon som vet? Troligen inte. Men jag är glad att kunna meddela att allt löste sig ändå.

Nu till dagens fråga: kan man verkligen ha ett rent KK-förhållande? D.v.s. att enbart träffas för att ha sex? Jag vill tro att man kan det men det jag funderar på är om man verkligen kan hålla isär sex och känslor när man har ett sexuellt förhållande med någon. Mina erfarenheter räcker nämligen inte riktigt till, då jag bara har haft sådana förhållanden med killar jag är mer eller mindre kär i. Jag tror att killar generellt kan hålla isär det där bättre än vad tjejer kan men jag har inga som helst argument för varför det skulle vara så. Jag skulle gärna ha ett sånt förhållande men jag är samtidigt lite skeptisk eftersom jag inte har någon erfarenhet av det. Kan jag verkligen låta bli att känna?  Jag kan ju tydligen ha sex med någon en gång utan att känna något, så då borde jag väl kunna ha det gång på gång?

Jag är seriöst intresserad av andras erfarenheter eftersom jag vill testa ett KK-förhållande. Vad är exempelvis bäst? Att inleda något sånt med någon man redan känner eller med någon helt ny? Någon ny kan man väl inte välja egentligen om man inte vill riskera att bli kär. För sånt vet man ju aldrig förrän man lär känna varandra. Alltså borde det vara någon man redan känner. Men om man inte vill riskera vänskapen med en kompis då? Då är det kanske bäst med en bekant, någon man inte känner så jättebra. Men då finns ju risken igen att man börjar känna något ju. Sen måste man ju vara attraherad av människan också. Attraherad men inte känna något på det romantiska planet. Någon man känner men inte känner något för och är säker på att man inte kommer börja känna något för heller men som man samtidigt är attraherad av och som inte är en kompis som man alltså kan riskera att trassla till det med. Låter ju skitlätt det där…

Det verkar alltså som om man inte kan inleda ett KK-förhållande och vara helt säker på allt. Det verkar alltid finnas en risk åt något håll. Då är ju frågan om man är villig att ta risken. Jag skulle vara det om det var en lika stor risk för honom som för mig. Att det var lika villkor, liksom. Men det kan man ju aldrig veta. Och om det nu är så att tjejer har svårare att hålla isär sex och känslor än killar så är det ju olika villkor redan där. Och sen spelar det ju roll vilken risk det är man tar också. Jag skulle ha svårare att riskera ett kompisförhållande än att riskera mina känslor. Och helt plötsligt känns inte idén särskilt sexig alls längre eftersom jag precis analyserat sönder hela grejen…

Nej, men seriöst. Jag behöver ligga. Men det sista jag behöver är att bli kär i någon idiot som inte känner samma sak för mig. Och då jag inte är mycket av en one-night-person så skulle jag gärna ha någon att bara ha sex med. Så berätta nu om era löjligt lyckade och fantastiska KK-förhållanden!

Om ni inte kommenterar nu framstår jag som om jag bara tror att någon faktiskt läser det här… Så var lite schyssta. Jag bjuder på en bild.

pic32 

Annonser

~ av frallans på 15 april 2009.

2 svar to “Tillbaka 2 och KK-förhållanden”

  1. Först, underbar bild! Jag tror att det kan vara precis lika svårt som du beskriver. För mig har det fungerat att vara KK med någon ibland och ibland inte. Jag tror att man läser av ganska snabbt om det är mer känslor inblandade. Då är det bättre att vara öppen med hur man känner, för att inte riskera att bli olyckligt kär.
    Tror det är en liten myt. det där med att killar skulle ha det lättare… Vill inte tro att jag är unik. 🙂 Kramar!

  2. jag på dej jag vill dej jag är 19 år jag bor i malmö jag vett vi kan hittar orlig saker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: