Tillbaka!

Okej, nu är jag tillbaka. Jag är väldigt medveten om att jag inte skrivit mycket om sex på sistone. Tänkte först inte skriva alls om det inte handlade om sex men jag behöver skriva av mig ibland. Sen tänkte jag att det faktiskt är min blogg. Så jag gör vad jag vill.

Det har varit lite mycket i mitt huvud den senaste tiden. Förutom det vanliga – jobb och pengar, har bilen pajat igen och jag har behövt ta hand om lite grejer med mitt ex (läs: han har fått ta hand om att jag behövt gå igenom några grejer) och jag har fått jobba ganska hårt för att försöka se till att inte fastna i att sitta hemma och vara ledsen (d.v.s. trakassera alla jag känner tills någon ställer upp på att leka med mig). Det är lättare hänt än man tror faktiskt när man är i en sån här sits som att t ex inte ha jobbat på länge, att man liksom glider in i nån slags dimma och börjar ge upp bara. Och det är verkligen inte bra. 

Jag har märkt att när det är på gång att hända mig så får jag för mig saker, blir paranoid. Tror det värsta om allt och alla , litar inte på någon och har liksom konstant ångest, en klump i magen. Förmodligen för att mitt självförtroende inte är vad det borde vara. Till slut orkar man inte tänka mer men hjärnan fortsätter ändå och det är då jag brukar sluta kunna sova på nätterna. Vilket förstås gör att man är trött jämt, vilket i sin tur gör att man inte orkar någonting, vilket i sin tur gör att man tänker och tänker o.s.v. Ja, ni fattar säkert. Så nu har jag vänt lite på dygnet och sitter och skriver det här inlägget kl 03.51 när jag egentligen borde sova.

Annonser

~ av frallans på 15 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: