Ny dagbok!

Om du inte är intresserad av snygga skrivböcker så kan du hoppa över det här inlägget.

Jag måste bara få berätta vilken fantastiskt assnygg ny dagbok jag precis beställt! Jag skriver rätt mycket och gillar att skriva i snygga böcker. Letar alltid efter Den Perfekta Boken. Den jag har haft nu ett tag börjar ta slut och det är dags för en ny. Och så här ser den ut:

journal

 

Ni tycker säkert att den ser ut som vilken bok som helst. Men jag tycker den är grym! Den här gången ville jag ha en mjuk bok, alltså utan hårda pärmar. Känns lättare att skriva då. Efter att ha letat på hela internet, faktiskt, så hittade jag den här på samma företag som sålde min förra bok till mig. Företaget finns i New York och  heter JournalShelf  och de tillverkar helt vansinnigt snygga böcker. Min senaste är nog den första bok jag faktiskt skrivit ut hela. Brukar tröttna och börja leta efter Den Perfekta Boken igen om den jag skriver i för tillfället inte är tillräckligt snygg. Så det är ju ett bra betyg. Den förra ser ut så här förresten:

journalold

 

Så nu känns det som om det kommer ta en halv evighet innan jag får min nya bok. Längtar. Som ett barn på julafton! Jag kan förresten berätta att jag nu på grund av den här beställningen inte får äta på typ en månad. Billigt blev det inte precis. Själva boken kostar ca 500 och frakten går på 300 till. För en bok, jag vet. Men den kommer ju hålla mig sysslesatt jäkligt länge. Så det är helt klart värt det.

Annonser

~ av frallans på 16 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: