Tillbaka – igen

Okej, jag vet att jag är dålig, ska skärpa mig omedelbart. Men jag har varit sjukt upptagen för en gångs skull. Jag har bl a äntligen städat. Med mammas hjälp… Det blev för mycket till slut så jag fick hämta hit henne. Pinsamt, men sant. Fast hon hjälpte mig bara lite. Så det håller jag på med nu. Städar alltså. Måste lämna in bilen också, egentligen på en gång. En av bromsklossarna är helslut och bortsett från att jag inte vill behöva byta även bromsskivan så låter det så förjävla illa när jag bromsar att jag försöker låta bli det om det inte är absolut nödvändigt. Problemet är att jag har en massa att göra just den här veckan så jag kan nog inte lämna in den förrän på torsdag.

Jag märker att det hjälper att städa, eller hålla sig sysselsatt med något helt enkelt, för att slippa tänka på sex hela tiden. För just nu verkar det vara värre än vanligt. Precis allting får mig att tänka på sex. När man tittar på TV handlar ju nästan allt om sex ändå men även i de mest asexuella program hittar jag sexiga situationer och personer. Eller så kommer jag på mig själv med att sitta och klura på vad t ex hallåan på TV4 har för preferenser i sängen eller hur Tyra Banks ser ut när hon suger av någon. Jag är manisk. Och en liten smula störd.

pic6

Annonser

~ av frallans på 21 april 2009.

3 svar to “Tillbaka – igen”

  1. Mycket vacker bild. Var hitta du den? Bra med mammor, och jag instämmer. Denna period att tänka sex är enorm. Känner igen det.:)

  2. Hittade en sida som heter http://www.eroticvisions.eu och under den, på sidan http://www.eroticvisions.eu/blackadnw2.html hittade jag den här bilden. Notera att länkarna på hemsidan är trasiga. Ser ut t ex så här: http://www.eroticvisions.eu/Erotic%20Visions/blackadnw2.html, så man får manuellt plocka bort det där ”Erotic%20Visions/” i mitten. Gäller de flesta sidorna. Tur att jag testade det för det finns en hel del schyssta bilder där!

  3. Jag älskar dina bilder du har. De är så sensuella och sexiga. Mer bilder åt folket 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: