Bakis och pank – söndag

Har sovit nästan hela dagen. Har ingen mat hemma men orkar inte åka och handla. Vaknade kl sex i morse och trodde på riktigt att jag kanske höll på att dö. Kunde inte röra mig. Kändes som om jag faktiskt supit sönder något den här gången. Fick tvinga i mig en bakiscocktail (Treo, Resorb och C-vitamin) och försöka somna om, vilket till slut gick. Men jag kan inte minnas att jag någonsin mått så fysiskt dåligt. Helt sjukt.

Var rätt kul igår. Men jävlar vad fulla vi blev. Var hemma hos min kusin med hans kompisar. Vet inte hur det gick till, eftersom jag kom dit med en enda flaska vin som jag inte ens drack upp, men helt sjukt full var blev jag i alla fall. Och alla andra också. Vi gick ner till kvarterskrogen efter några timmar men därifrån minns jag inte mycket. Bara att jag tappade bort Erik som tydligen krypit hem igen ganska omgående. Men det gick inte så mycket pengar i alla fall. Alltid något. Eftersom jag inte har några, menar jag. Ja, jävlar. Måste försöka hitta något att äta nu.

Annonser

~ av frallans på 24 maj 2009.

2 svar to “Bakis och pank – söndag”

  1. Ja, sådär bakis var jag för några helger sen. Tecken på att man är inte ung längre. Alltså inte som när man orka som mest i festandet.:)

  2. Nej precis. Två dagar i rad är ett minne blott numera…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: