Tisdagstrött

Visst skriver jag ofta? Och jag tycker synd om alla de som hoppas att de har hittat värsta bra sexbloggen när de hittar hit. Borde döpa om bloggen. Men då tappar jag väl de få som faktiskt läser den ändå, trots den totala bristen på sex. Sen har jag ju faktiskt en hel del sexrelaterde tips och länkar och grejer som folk fortarande kanske kan vara intresserade av. Så, jag låter den heta vad den heter ett tag till.

Idag vaknade jag som vanligt typ sex timmar senare än planerat och kände mig tokstressad trots mitt innehållslösa liv och brist på jobb. Men det är den hel del tråkiga grejer jag behövt ta tag i idag. Till exempel ringa runt och hitta det företag som ligger bakom kravet från kronofogden som landat på mitt hallgolv. På så vis kunde jag låta bli att öppna brevet, ringa företaget i fråga och hävda att min post inte kommit som den ska och att jag därför inte fått räkningen, betala skulden, få dem att dra tillbaka anmälan till kronofogden (eftersom jag inte ens sett räkningen jag skulle betalat för två månader sedan) och sen slänga brevet i soporna. Och vips, så är problemet ur världen. Men detta är förstås ingenting jag rekommenderar andra att göra då det kostar en jävla massa extra att betala en skuld som gått till kronofogden.

Måste även ringa och ljuga för ett annat företag som inte fått pengar av mig på alldeles för länge. Det är dessutom något jag kunde ha sluppit om jag hade varit förutseende nog att skicka in en ansökan om att slippa betala under den period jag är arbetslös. Vill inte ens tänka på hur mycket jag kunnat slippa betala om jag hade gjort det i tid. Det är verkligen min allra största sämsta egenskap, att skjuta upp jobbiga saker. Och eftersom jag gör så så blir de jobbiga sakerna bara ännu jobbigare (och dyrare). Måste genast skärpa mig när det gäller det där. På riktigt.

Annonser

~ av frallans på 02 juni 2009.

Ett svar to “Tisdagstrött”

  1. Intresserad av skratt om sex, tips om bättre sex liv med och utan partner. Funderingar om nykär och gammalkär, varför tappar unga flickor oskulden så tidigt. Kolla gärna in hos mig och hoppas att du trivs och stannar kvar och vill fortsätta läsa hos mig, kram /DW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: