Resstrul

Jag ska åka till Karlskrona på 30-årsfest på lördag är det tänkt. Jag och en kompis kompis skulle köra ner i min bil. Men nu ringde han nyss och berättade att han inte kan följa med längre. Jag skickade ett par sms till min kompis, som också ska ner, och berättade det och skrev att jag inte vet hur jag ska göra nu. Hon, hennes pojkvän, en gemensam kompis till oss och ännu en tjej ska åka ner i hennes och hennes pojkväns bil. Så fördelningen i bilarna, som ni säkert kan räkna ut, är lite sned.

Jag fick inget svar på det, som med allt annat jag skriver till henne, och förväntade mig tyvärr inte det heller. Jag känner bara att hade det varit omvänt så hade jag förstås, utan att blinka, erbjudit mig att åka ner med henne istället. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag har helt enkelt inte råd att åka själv även om jag hade velat. Sen är det dessutom så att jag inte ens bor med de andra där nere, utan på ett vandrarhem en bit därifrån. Och det känns inte så jättekul att sitta och köra själv i sex timmar för att sedan inte ens få bo med de andra. För att sedan köra sex timmar hem igen – själv. Nej, just nu är det inte mycket som lockar med den där resan. Alls.

Men det var ju tur i alla fall att jag spenderade halva kvällen på jourverkstan i Akalla för att fixa backspegeln…

Annonser

~ av frallans på 12 juni 2009.

5 svar to “Resstrul”

 1. Hoppas det löser sig, och jag förstår dig. Skulle inte heller åka. Kram!

 2. Man slutar visst aldrig förvånas över dina ”kompisar”…?! Jag hoppas verkligen att du hört nåt vid det här laget och att det ordnat sig!
  Kramar!

 3. där ser man, det hade jag faktiskt inte koll på, tror inte de flesta marockanerna har det heller, de använder samma 🙂

 4. Hej!
  Läs gärna mitt inlägg i Om att vara ensam…. känner så väl igen mig i dina texter…

 5. Skepp o’hoy!

  Jag följer din blogg på bloglovin , vill du följa min? 🙂

  kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: